Aikido en weerbaarheid

In de cursus Aikido weerbaarheid wordt er praktisch gewerkt aan de thema’s zelfvertrouwen, houding, uitstraling, grenzen herkennen en aangeven. Het is een leuke gelegenheid om nieuwe dingen uit te proberen en te groeien in zelfvertrouwen door middel van sport en spel. Voor de ontwikkeling van de deelnemende kinderen is het belangrijk dat ze in principe alle lessen bijwonen. In de lessen wordt gevraagd om met aandacht te trainen en er is ook ruimte voor spel. Rust en orde in de groep zijn belangrijk om samen veilig te kunnen oefenen. In de cursus Aikido/weerbaarheid zorgen we samen voor een veilige omgeving, zodat we kunnen oefenen, ontdekken en groeien.


Het is belangrijk om te onthouden dat wat goed voelt voor iedereen individueel anders is. Er is geen goed of fout. De een heeft misschien moeite met zijn frustratie en kan zijn energie nog niet reguleren, terwijl de ander moeite heeft om op tijd nee te zeggen. Iedereen is de persoon die hij/zij is, en dat is prima.

  • Donderdag van 15.15 uur tot 16.15 uur in sporthal de Laar West.
  • Voor kinderen van groep 6 t/m 8
  • Lesdata: 22-2/ 29-2/ 7-3/ 14-3/ 21-3/ 28-3/ 4-4/ 11-4/18-4/25-4

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie