Huiskamer van de wijk!

Iedereen is welkom in de Laarhof

De Laarhof is er voor alle bewoners van de Laar. Je mag bij ons zijn wie je bent, we zijn een ontmoetingsplek waar iedereen gelijk is. Je doet wat je er wil doen en mensen helpen elkaar. Je mag alleen komen als je er zin in hebt. 

ontmoeten & gezelligheid!

Wat we allemaal samen doen

zelf je kennis, kunde of passie overbrengen aan je buurtgenoten!

Workshops

In onze workshopruimte kun je jouw kennis, kunde of passie overbrengen aan je buurtgenoten! De workshopruimte is een knusse aparte ruimte waar 4 mensen een besloten workshop kunnen volgen. We werken vooral met hergebruikte materialen waardoor de workshops gratis zijn voor de deelnemers. Kun je mozaïken? Droedels tekenen? Fotograferen? Macrameeën? Of iets anders creatiefs? Wil je filosoferen? Samen muziek maken? Loop met je idee even binnen bij De Laarhof dan gaan we kijken hoe we dat kunnen realiseren. Eénmalig of meerdere keren, als vrijwilliger bepaal je zelf!

ORGANISEER OOK EENS EEN WORKSHOP!
Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

ORGANISEER OOK EENS EEN WORKSHOP

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

  Als de Laarhof open is, is de Delerij ook open

  Programma

  Je kunt iedere dag rond het middaguur een boterhammetje mee-eten

  Maandag

  10.00-14.00 Inloop, 11.00-12.00 Taalvaardigheid, 12.00 Lunch & Loop

  13.30-15.30 Inloop SWOA

  19.30-21.00 Elden-De Laar voor Mekaar (aanmelden nodig)

  Dinsdag

  10.00-14.00 Handwerkatelier

  18.30-20.30 Welkom!

  Woensdag

  10.00-14.00 Soepdag en workshops

  18.30-20.30 Welkom!

  Donderdag

  10.00-14.00 Creatieve inloop vanaf 11.00 uur

  Vrijdag

  10.00-14.00 MAAK café!

  11.00-14.00 Inloop workshop bloemen maken van papier

  Waar kan je de Laarhof vinden?

  Daar moet je best een beetje je best voor doen! Als je het bij het Sportcentrum aan de Brabantweg 115 je auto hebt geparkeerd dan zie je links van de sporthal een pad tussen de scholen en de skatebaan in. Als je dat volgt zie je pijlen en kom je bij de ingang uit die De Laarhof deelt met de Skar. Loop gerust hier naar binnen en ga door de deur aan je rechterhand, daarachter vindt je alle gezellige toestanden en is er altijd iemand die je wat te drinken geeft en een rondleiding!

  samenwerken

  Bij de Laarhof staat samenwerken centraal. Een fijne groep vrijwilligers helpt mee om het voor jou als buurtbewoner zo gezellig mogelijk te maken in de Laarhof. Voor een vers kopje koffie, een ontspannen gesprek, een leuke workshop, om je te helpen je met je kapotte waterkoker, om samen te knutselen of te breien of om samen lekker een soepje te eten. In de Delerij kan je de leukste dingen vinden. Die mag je gewoon meenemen. En heb je zelf iets over, zet er gerust bij voor iemand anders. Wil je zelf iets organiseren of wil je je ook inzetten als vrijwilliger? Super, nieuwe initiatieven zijn altijd welkom! Bij de Laarhof draait het om samen.

   

  Daarom werken wij zelf ook met allerlei partijen en bewonersgroepen samen, want samen maken we het net een beetje leuker!

  OVER DEZE WEBSITE

  wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

  WIJKVERENIGING DE LAAR

  p/a Randweg 2a
  6845AC Arnhem

  E-mail: info@wijkdelaar.nl

  Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
  KvK nr: 40122547

  @2023 – All Right Reserved.
  Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie