Kinderwerk Rijnstad in de Laar

Voor wie is Kinderwerk Rijnstad?

Kinderen moeten zorgeloos kunnen opgroeien in een omgeving waarin aandacht is voor hun ontwikkeling. Het Kinderwerk van Rijnstad richt zich op de ondersteuning van alle kinderen in de basisschool (4 t/m 12 jaar) in de Arnhemse wijken zoals De Laar.

Wat doen wij allemaal?

Kinderwerkers hebben een luisterend oor en een open hart voor kinderen in de Arnhemse buurten. Zij weten wat kinderen bezighoudt, helpen hen als ze vragen of problemen hebben en komen in actie als de belangen van kinderen in het geding komen. Het Kinderwerk is bijzonder omdat activiteiten geen doel op zich zijn, maar een middel om de vaardigheden van kinderen te vergroten.

Wij besteden binnen de activiteiten aandacht aan het ontwikkelen van verschillende vaardigheden die bijdragen aan het vergroten van sociale, emotionele en motorische vaardigheden. Ook is er aandacht voor thema’s die voor kinderen van belang zijn. Hierdoor krijgen kinderen betere startkansen in de samenleving. De basis van het kinderwerk is het overbrengen van waarden en normen, bieden van emotionele veiligheid en het ontwikkelingen van persoonlijke competenties. 

Binnen het kinderwerk worden in verschillende wijken verschillende activiteiten georganiseerd. Dit kunnen reguliere activiteiten zijn, maar ook organiseren wij activiteiten in schoolvakanties.

Kinderwerkers in de Laar

Wij zijn Desiree en Noortje, de kinderwerkers in de Laar! Desiree is 27 jaar en Noortje is 26 jaar. Desiree haar hobby’s zijn lezen, koken en haar cavia’s knuffelen. Noortje houdt ook van koken en vindt het heerlijk om ‘s avonds een film te kijken op de bank. Je zult ons vast al een keer gezien hebben, en zo niet dan hopelijk tot gauw 😉! 

Activiteitenaanbod

Dinsdag

Meidenclub

15:00 – 16:30

8-13 jaar

Dinsdag

Tienerinloop

17:30- 19:30

8-14 jaar

Vrijdag

Kidsclub

15:00 – 16:30

4-12 jaar

LOCATIE

Jongerencentrum Motion

Brabantweg 115

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie