WIJKAGENTEN IN DE LAAR

 

Beste bewoners van de Laar,

 

Wij willen ons graag aan jullie voorstellen als jullie wijkagenten. Onze namen zijn Bert Bloemsma en Richard Lap, wij hebben de eer om jullie veiligheid en welzijn in de prachtige wijk de Laar te waarborgen.

 

Wij zijn niet alleen hier om de orde te handhaven, maar ook om een brug te slaan tussen jullie, de bewoners, en het politiekorps. Ons doel is niet alleen om problemen op te lossen, maar ook om ze te voorkomen. Hierbij zijn jullie betrokkenheid en input van onschatbare waarde.

 

Wij dagen jullie uit om met ons in contact te komen. Of het nu gaat om zorgen, ideeën of gewoon een vriendelijk praatje, wij staan open voor elk gesprek. Jullie kennen de wijk als geen ander, en samen kunnen we ervoor zorgen dat de Laar een veilige en prettige plek blijft om te wonen.

 

Wij zullen regelmatig aanwezig zijn in de buurt, bijvoorbeeld tijdens buurtbijeenkomsten of gewoon op straat. Aarzel niet om ons aan te spreken als je ons ziet. Wij zijn er voor jullie.

 

Laten we samenwerken aan een bloeiende en veilige gemeenschap. Tot snel!

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Bert Bloemsma en Richard Lap

Jullie wijkagenten in de Laar.

Je kunt ook een bericht bericht sturen naar de politie. Dit bericht wordt door het Regionaal Service Centrum beantwoord en, indien nodig, doorgestuurd naar de wijkagent. 
Let op: Dit is uitsluitend bedoeld voor niet spoedeisende hulp. Wil je direct contact met de politie bel  dan 0900-8844. Bij spoed bel 112.

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie