Opbouwwerk van Rijnstad

Samen voor een leefbare wijk

Wie zijn wij?

Wij zijn Larissa Schaart en Lisette Kleinendorst, opbouwwerkers van de Laar. Als opbouwwerkers zetten wij ons in om samen met de bewoners de leefbaarheid in de wijk te vergroten.

Hierbij zijn de wensen van de bewoners voor ons altijd leidend. De wensen waarin wij ondersteunen zijn vaak uiteenlopend, zo kunt u denken aan het starten van een hulpdienst voor de wijk, het vergroenen van uw straat, het organiseren van een buurtfeest, het starten van een wijkwerkgroep en zo verder. Wij denken graag met u mee hoe u uw wensen kunt laten uitkomen.

Mocht u een keer met ons over uw wensen willen praten dan kunt u ons benaderen via de onderstaande contactgegevens of kom een langs tijdens een van onze wijkterrassen. Deze kunt u vinden in de wijkagenda.

Heb je een vraag of idee voor de wijk?

Neem contact op, we helpen je graag!

Larissa Schaart-Derksen

l.schaart-derksen@rijnstad.nl

Lisette Kleinendorst

l.kleinendorst@rijnstad.nl

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie