KONINGSDAG!

over ons

Wijkvereniging De Laar verzorgt al vele jaren activiteiten voor kinderen en volwassenen uit de wijk De Laar. Ze organiseert activiteiten en grootse evenementen waaraan iedereen kan deelnemen en van kan genieten. Dit kan al jaren en wij doen het met veel plezier!

Dit willen wij nog jaren met veel liefde en enthousiasme volhouden maar helaas merken wij de laatste jaren dat er te weinig nieuwe, jonge vrijwilligers met frisse ideeën zich inzetten voor de medewijkbewoners.

Hierdoor kan het toekomstperspectief van de wijkvereniging minder ambitieus zijn. Wij willen enorm veel organiseren voor de medewijkbewoners maar dit valt en staat met vrijwilligers. Vandaar onze roep om hulp. Jij wilt toch ook dat iedereen kan deelnemen aan leuke activiteiten in de wijk? Sluit je bij ons aan, zodat wij nog meer kunnen organiseren!

Wil jij je inzetten als vrijwilliger? Mail dan naar info@wijkdelaar.nl  Wij zien je graag als lid van onze prachtige wijkvereniging.

het bestuur

Dagelijks Bestuur:

Voorzitter: Dennis van der Steldt

Secretaris: Ronald van den Hoogen

Penningmeester: Annie Folman


Algemeen Bestuursleden

Algemeen bestuurslid: Anja Spanbroek

Algemeen bestuurslid: Elvira Benerink
Algemeen bestuurslid: Monique Bergers

 

onze doelstellingen

Volgens de statuten van de wijkvereniging de Oostelaar zijn deze:

Artikel 3:

De vereniging heeft ten doel de behartiging van de belangen op sociaal -, cultureel -, en recreatief gebied van de bewoners in de Laar en omliggende wijken.
Zij tracht dit doel te bereiken door:

het geven van voorlichting door het uitgeven of doen uitgeven van publicaties;
B de betrokkenheid van de bewoners bij een goed leefmilieu te bevorderen;
het organiseren of doen organiseren van activiteiten op sociaal -, cultureel -, en recreatief gebied en voorts door alle andere wettige middelen in te zetten die voor het doel van de vereniging bevorderlijk kunnen zijn.

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie