wijkwerkgroep

DE LAAR SCHOON

Wij zijn wijkwerkgroep De Laar Schoon, een actieve bewonersgroep van een aantal wijkbewoners gesteund door Team Leefomgeving in samenwerking met Rijnstad.

Wij houden de Laar Schoon

ons doel

Een leefomgeving zonder zwerfafval. Het bewust maken van wat een schone wijk doet voor je woongenot en het enthousiasmeren van wijkbewoners om mee te helpen.

WAT WIJ DOEN

Naast het zelf actief opruimen van zwerfafval in de wijk organiseren wij opschoondagen. Ons streven is om dit minimaal 4x per jaar te doen. Hou onze Facebook pagina in de gaten of de borden in de wijk zodat je weet waar of wanneer. Tevens komen wij 1x in de zes weken bij elkaar voor overleg. Hierbij nodigen wij regelmatig mensen uit van de gemeente, de buurtconcierge of andere mensen die te maken hebben met het opruimen van zwerfafval. Je hebt vast de signing en de blikmikkers gezien op de Kroonse Wal? Of de stickers op de afvalbakken in de wijk? Ook dat doen wij.

DE LAAR SCHOON KAART

Ook houden wij een online kaart bij waarop je kunt zien waar afvalcontainers en afvalbakken zijn, waar we lopen om de Laar schoon te houden! 

Doe mee!

Wij kunnen altijd nog meer deelnemers voor de werkgroep gebruiken. Hoe meer deelnemers, hoe schoner onze wijk blijft! Wil je meedoen? Mail ons dan! Wij kunnen je voorzien van materialen zoals een grijpstok, ring en vuilniszakken.

FACEBOOK

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte over hoe wij de Laar schoon houden!

Email

Wil je meedoen met onze wijkwerkgroep of heb je een vraag?

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie