KOPIJ AANLEVEREN

VOOR WIJKDELAAR.NL EN HET WIJKBLAD

Nieuwsberichten zijn een krachtig communicatiemiddel om de bewoners in onze wijk op de hoogte te houden van belangrijke gebeurtenissen, activiteiten en ontwikkelingen. Wij ontvangen dan ook graag input; voor deze website, maar ook voor het wijkblad. 

RICHTLIJNEN

Heeft u nieuws of relevante informatie voor de bewoners van De Laar, voor in het wijkblad en/of op de wijkwebsite, lever dit dan aan in de vorm van een persbericht. Zo is het voor ons goed hanteerbaar om uw bericht te plaatsen en heeft u de grootste kans dat uw bericht het publiek bereikt. Hiervoor hebben wij een aantal richtlijnen opgesteld;

Geen pdf's

Wij ontvangen bij voorkeur geen pdf's van posters of flyers o.i.d. Deze zijn namelijk lastig te bewerken. Het kost veel tijd en u loopt de kans dat uw bericht niet op de bedoelde manier uit de verf komt.

Duidelijkheid en Relevantie

Zorg ervoor dat uw nieuwsitem relevant is voor onze wijk en duidelijkheid biedt over het onderwerp, de datum, en eventuele andere relevante details.

Persberichtstijl

Lever uw bijdrage aan in de vorm van een persbericht. Dit betekent dat het nieuwsitem beknopt en objectief moet zijn, met de belangrijkste informatie in de eerste alinea. Bedenk een goede kop en houd de tekst kort en bondig.

Kale tekst

Om uw bericht goed te kunnen bewerken voor de site en het blad, ontvangen wij uw bericht graag in word of los in de mail -> een 'kale' tekst, zonder opmaak.

Afbeeldingen

Zorg ervoor dat uw afbeeldingen bruikbaar zijn. Dat houdt in; vrij van rechten, of met schriftelijke toestemming van de fotograaf. Beperk het aantal afbeeldingen tot drie. De hoofdfoto ontvangen wij bij voorkeur in 16:9 formaat, zo wordt deze het mooist getoond op de site. Wij verwerken alleen .jpg, .jpeg, .gif en .png bestanden.

Contactgegevens

Voeg uw contactgegevens toe aan het bericht, inclusief naam, telefoonnummer en e-mailadres, zodat we gemakkelijk contact met u kunnen opnemen voor eventuele vervolgvragen.

KOPIJ AANLEVEREN

Lees voordat u uw bericht verstuurt a.u.b. de richtlijnen hiernaast door. Alles voor elkaar? Dan kunt u uw bericht sturen naar redactie@wijkdelaar.nl

Wij danken u hartelijk voor uw bijdrage!

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie