het gezellige hart van de multifunctionele Sporthal de Laar!

Welkom bij Sportkantine de Laar

Na het sporten even lekker neerploffen en ontspannen. Bij Sportkantine De Laar staat er altijd een glimlach en een heerlijk kopje koffie of jouw favoriete drankje voor je klaar. Maar we zijn veel meer dan alleen een sportkantine. Wil je een speciale gelegenheid vieren? Bij ons kun je allerlei evenementen organiseren, van een gezellige babyshower tot een knallend verjaardagsfeestje, een teambuilding bedrijfsuitje of zelfs een heerlijke lunch met vrienden. Onze ruimte is veelzijdig en biedt de perfecte setting voor elke gelegenheid.

Desirée, sinds .... beheerder van Sportkantine de Laar, staat altijd voor je klaar om een warm kopje koffie of een lekker biertje voor je in te schenken. Zin in een broodje of een heerlijk hapje uit de frituur? In een handomdraai zet ze het voor je op tafel. Wat Sportkantine de Laar bijzonder maakt, is niet alleen het aanbod van lekkernijen, maar ook de gezellige sfeer die Désirée creëert. Met thema-avonden en spontane feestjes, weet ze de kantine om te toveren tot een plek waar niet alleen sportprestaties worden gevierd, maar mensen ook gezellig samen komen. Door haar brede netwerk met evenementenorganisaties weet ze onvergetelijke feestjes voor je te regelen. En haar man, ......., die helpt haar graag!

Binnenkort iets te vieren en zoek je een leuke plek waar heel veel kan?

Vaste activiteiten

Darten met D.C. de Laar

LEUKE CLUB VOOR BEGINNERS EN GEVORDERDEN

iedere vrijdag vanaf 19.30 uur

Ben jij klaar om je dartskills naar een hoger niveau te tillen? Of je nu een doorgewinterde pro bent of nog nooit een dartpijl hebt vastgehouden, bij ons is iedereen welkom voor een avond vol plezier en gezelligheid! Gooi die remmingen overboord, pak een pijltje, en daag je medesporters uit voor een potje darten bij Sportkantine De Laar.

 

Onze dartclub is dé ideale plek om te ontspannen, lachen en natuurlijk je competitieve kant te laten zien.

 

Wil je meedoen? We vragen alleen een kleine bijdrage en je kunt natuurlijk ook lid worden.

Activiteiten met Stichting de Zonnebloem

IEDERE MAAND EEN ANDER THEMA

Samen met Stichting de Zonnebloem organiseren wij iedere maand een activiteit in onze kantine. De ene keer gaan we bloemschikken, de andere keer komt er een interessante spreker. Als je mee wilt doen aan deze activiteiten moet je aangesloten zijn bij de Stichting Zonnebloem.

Crisisopvang

IN GEVAL VAN NOOD

Mocht er zich een calamiteit voordoen waarvoor crisisopvang geregeld moet worden, dan zijn wij samen met de sporthal de noodlocatie voor de wijk.

Sportkantine de Laar

Brabantweg 115

6844 GA  Arnhem

06 22425769

volg ons ook op facebook

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie