ONTWIKKELING

ONDERSTEUNING

PASSIE

NETWERK

BEHOEFTE

JONGERENWERK 12-27 JAAR

Wij zijn Power Plug NL, een organisatie binnen het sociale domein met een brandende passie voor verbinding en het delen van talent. Vanuit het hart van jongerencentrum Motion zetten wij ons in om een creatieve community te creëren waar jongeren echt bij willen horen. Wij helpen jongeren hun horizon te verbreden en te ontdekken wat ze echt kunnen bereiken, door aanmoediging, verbinding en talentontwikkeling.

De missie is helder: Power Plug NL wil jongeren een beter zicht bieden op de mogelijkheden voor de inrichting van hun toekomst. Of het nu gaat om werk, vrije tijd, of hun potentiële bijdrage aan de samenleving. De basis van Power Plug is de Motion, maar ook op straat, op school, tijdens evenementen, online en achter de voordeur zijn wij actief.

 

Heeft u een vraag of wilt u meer weten dan kunt u mailen naar Jeffrey Neijs via info@power-plug.nl

VOLG 

ONS

OP

INSTAGRAM

KLIK HIER

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie