Dieren boetseren

Beelden maken

Heb je ooit je eigen dier willen uitvinden? Nou, dit is je kans! Esther gaat je helpen om je eigen, unieke diersoort te maken. Hoe cool is dat?

 

Eerst ga je een dier bedenken. Is het een vliegende olifant? Of een vis met kikkerpoten? Gebruik je fantasie! Als je eenmaal hebt bedacht hoe je dier eruitziet, ga je het tekenen.

 

Maar wacht, er is meer! Nadat je je dier hebt getekend, geven we het een echte, wetenschappelijke naam. Net zoals de dieren in een dierentuin.

 

Dan wordt het nog leuker: je gaat je dier maken van klei. Kneden, rollen, vormen – maak je dier precies zoals je het hebt getekend. Als je dier van klei klaar is, gaan we het nog mooier maken. We gebruiken glaspoeder om het kleurrijk en glanzend te maken. Jouw dier wordt dan in een oven gebakken, zodat het hard en sterk wordt.

 

Dus, ben je klaar om een dier ontdekker en kunstenaar te worden? Als de atelierroute doorgaat kunnen we de beelden tentoonstellen. 

  • Dinsdag van 15.00 uur tot 16.30 uur in de brede school van de Laar Oost
  • Voor kinderen van groep 3 t/m 8
  • Lesdata: 27-2/ 5-3/ 12-3/ 19-3/ 26-3/ 9-4

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie