Mad Science

Mad Science

Ontdek de Magie van Wetenschap met Mad Science Lessen!

Heb je ooit een geheime boodschap gemaakt met alleen citroensap en een föhn? Dat is slechts één van de coole dingen die je kunt doen met wetenschap!

 

Stel je voor: met je vinger of een kwastje schrijf je een onzichtbare boodschap op papier. Het lijkt alsof er niks staat, maar dan… pak je een föhn, verwarm je het papier en tadaa! Je geheime boodschap verschijnt! Is dat niet supergaaf?

 

Als je dit soort spannende experimenten leuk vindt, dan zijn de Mad Science lessen echt iets voor jou! Bij Mad Science gaan we:

 

  • Spelen met chemische stofjes: Meng, meet en zie verbazingwekkende reacties!
  • Kleurveranderingen: Kijk hoe kleuren veranderen en ontdek hoe dat gebeurt.
  • Ruimtetechnieken leren: Ontdek de geheimen van het heelal en hoe astronauten leven.

Wil jij de show stelen bij je familie en vrienden met jouw wetenschappelijke kennis? Wil je leren en plezier hebben terwijl je coole experimenten doet? Geef je dan op voor de Mad Science lessen!

 

Ben je klaar om een echte Mad Scientist te worden? Meld je snel aan en duik samen met ons in de wondere wereld van de wetenschap. We kunnen niet wachten om samen met jou te experimenteren en te ontdekken!

  • Donderdag van 15.00 uur tot 16.00 uur in de brede school van de Laar West, in het lokaal naast het Rozetje. 
  • Voor kinderen van groep 3 t/m 8
  • lesdata: 16-5/ 23-5/ 30-5/ 6-6/ 13-6/ 20-6

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie