Ritme overzicht

Ritme!

De activiteiten bestaan uit het leren kennen van Zuid-Amerikaanse ritme-instrumenten zoals de cajon, de conga, de bongo, timbales, schudeitjes etc. 

Naast deze ritme-instrumenten bieden we de leerlingen ook street percussion aan. Street Percussion is een verzameling kunststof vaten, emmers, containers die met drumstokken bespeeld worden.

De leerlingen maken kennis met Westerse moderne muziek en ritmen, maar ook met Zuid-Amerikaanse ritmen, de bekende Latin muziek.

Ook hebben we een melodisch deel. De leerlingen leren eenvoudige akkoorden spelen op een ukelele, we gaan aan de slag met boomwhackers en we leren de leerlingen de beginselen van muzieknoten.

De laatste les zal bestaan uit het combineren van het ritmische deel en het melodische deel waarbij we streven naar een “orkest” dat een paar liedjes ten gehore kan brengen.

MAAAAAAAR…….voorop staat plezier en vooral zelf muzikaal bezig zijn.  

We zien je graag bij deze workshop!

  • Maandag  van 15.00 uur tot 16.00 uur in de spelzaal van de Laar West.
  • Voor kinderen van groep 4 t/m 8
  • Lesdata: 13-5/ 27-5/ 3-6/ 10-6/ 17-6

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie