Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Koningsdag

april 27 @ 10:30 - 16:30

Feest rondom de boerderij en rommelmarkt
10.30 – 16.30 uur;

Kraamverhuur rommelmarkt Koningsdag

Al jaren organiseert wijkvereniging De Oostelaar een zeer succesvolle Koningsdag. Allerlei leuke kinderattracties in en om boerderij De Kroon, met ruim 100 marktkramen met allerhande spullen in het aangrenzende Bingelradepark.

Een kraam huren kost € 22,50 en de borg bedraagt € 10,00. De reserveringen voor de marktkramen verlopen nog via de webwinkel op onze (oude) website www.oostelaar.nl en de betaling via iDEAL. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Vanaf 17 februari kunt u via onze webwinkel de marktkraam online bestellen en betalen (huurprijs inclusief borg). Na ontvangst van uw betaling krijgt u een e-mailbevestiging, inclusief de voorwaarden (deze staan op onze website). Op de dag zelf wordt u ontvangen door de marktmeester, die u uw plek aan zal wijzen. Na afloop, als alles verder goed is gegaan, ontvangt u binnen 14 dagen per bank uw borg terug.

Mensen, die in het bezit van een invalidenkaart zijn, kunnen desgewenst één plek reserveren op het bestrate deel van het circuit; wij vragen u dan een kopie van de voor- en achterkant van de kaart te mailen. Hiervoor houden wij maximaal tien plekken beschikbaar.

Heeft u nog vragen met betrekking tot de kraamverhuur?

Laat het ons dan weten via e-mail: marktkraamoostelaar@gmail.com . Verdere invulling van het programma op Koningsdag, zaterdag 27 april, komt in Laarnieuws no. 2 te staan.

Gegevens

Datum:
april 27
Tijd:
10:30 - 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

Boerderij de Kroon
Randweg 2 + Google Maps

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie

over De Laar  /  over de wijkvereniging  /  lid worden  /  wijkblad nieuws wijkagenda