Striptekenen

Striptekenen

Hou je van tekenen en verhalen verzinnen? Dan is striptekenen echt iets voor jou! In strips kan je grappige of spannende verhalen vertellen met jouw tekeningen.

In deze workshop gaan we leren hoe je coole cartoons en strips maakt. We beginnen met makkelijke vormen, zoals cirkels en vierkanten, en leren hoe je daar personen en dieren van maakt. Wist je dat je met een paar lijnen iemand blij, verdrietig of verbaasd kunt laten kijken? Dat noemen we gezichtsuitdrukkingen, en die zijn superbelangrijk in jouw stripverhalen!

We gaan ook beweging en snelheid tekenen. Hoe laat je zien dat iemand rent of springt? En wat dacht je van handen en voeten? Die lijken misschien moeilijk, maar met een paar trucjes leer je die zo te tekenen.

Het leukste is dat jij jouw eigen stijl mag ontwikkelen. Of je nu van superhelden, grappige dieren, of ruimteavonturen houdt, jij bepaalt hoe jouw strip eruit ziet. En het maakt niet uit of je tekening perfect is of niet, het gaat erom dat je plezier hebt!

  • Woensdag van 13.00 uur tot 14.00 uur in de brede school van de Laar Oost
  • Voor kinderen van groep 6 t/m 8
  • Lesdata: 21-2/ 28-2/ 6-3/ 13-3/ 20-3/ 27-3

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie