Kinderyoga “BinnensteBuiten”

Het doel van de kinderyoga is, om de kinderen met veel plezier, niet prestatiegericht, veel te laten bewegen en te ontspannen. Je verbinden met jezelf, de ander en de natuur.

Bezig zijn met lichaamsbesef en een goede lichaamshouding. Op speelse wijze vergroten de kinderen hun concentratie, coördinatie, zelfvertrouwen, luisterhouding, taal en
creativiteit.

De kinderen worden soepeler, krijgen meer kracht en uithoudingsvermogen, energie en balans. Ze leren zichzelf en anderen te respecteren en te waarderen.

De yogales wordt gegeven rond een thema; dieren, de natuur, de seizoenen, feest, de ruimte…

We maken gebruik van prentenboeken, muziek, ademhalingsspelletjes, zintuigspelletjes, yogahoudingen (aangepast aan kinderen) en yogaoefeningen.

Houdingen hebben vaak te maken met dieren of de natuur. Bijvoorbeeld stevig staan als een berg, in balans als een boom, een schildpad, de hond, de kat of een boot.

Een les eindigt met ontspanning en visualisatie, lekker liggend op een matje en kussen.

  • Woensdag van 15.00 uur tot 16.00 uur in het lokaal van groep 1/2 bij basisschool de Expeditie
  • Voor kinderen van groep 1 t/m 4
  • Lesdata: 18-9/ 25-9/ 2-10/ 9-10/ 16-10 

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie