Word energieambassadeur !

van Dick Broere

Vind jij duurzaamheid belangrijk en wil je jouw buurtgenoten inspireren? Dan is dit dé kans om jouw avontuur te beginnen als energieambassadeur!

Wat ga je doen als energieambassadeur? • Een gratis cursus volgen over energieverbruik en energietransitie. • Activiteiten organiseren om mensen in jouw buurt te informeren en te inspireren. • Handige tips en trucs delen om energie én geld te besparen. • Jouw gemeenschap duurzamer maken.

Aanmelden? Voor aanmelden neem contact op met Rasha Touba via: r.touba@bureauwijland.nl Calendar Periode Verwachte start: december 2023 – januari 2024. Deze editie is speciaal voor vrouwen. We willen graag een team van vrouwen met verschillende culturele achtergronden.

Zie ook de poster

You may also like

Laat een bericht achter

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie