Nieuw programma Kidzonly

van Judith van Herwijnen

Het nieuwe programma van Kidzonly staat online!

DOE JE OOK MEE??

Vanaf nu kan je je weer opgeven voor de leukste naschoolse activiteiten in de Laar! We hebben een supertof programma voor je neergezet. Waar jij ook van houdt, het zit er vast tussen. Sport, knutselen, koken, natuur, zingen, dansen, lezen en nog veeeeel meer. You name it, we got it!

Neem snel een kijkje en geef je zo snel mogelijk op. We zien je snel.

Laat een bericht achter

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie