Vacature Commissie Straatnamen Arnhem

van Dick Broere

Arnhem kent ongeveer 1884 straten. Of het nou gaat om de Steenstraat, de Burgemeester Matsersingel of het Lange Water in Presikhaaf. Iedere keuze voor een straatnaam wordt zorgvuldig afgewogen. Een naam moet uniek zijn in de gemeente en mag bijvoorbeeld ook niet meer dan 24 karakters hebben. Het moet ook passen bij Arnhem in zijn diversiteit en historie. Ben jij woonachtig in Arnhem en iemand die graag meedenkt en ons college adviseert? Wordt burgerlid van de straatnaamcommissie en kijk snel verder!

Reageren op deze unieke kans kan tot en met 9 juni!

Vragen over de procedure? Bel of app gerust naar: +31615393619.

Of stuur een e-mail naar werkenvoor@arnhem.nl.

Voor een uitgebreidere omschrijving van de vacature, zie:
https://www.werkenvoorarnhem.nl/vacature/ledencommissie-straatnamen

Foto: Rinus Baak

You may also like

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie

over De Laar  /  over de wijkvereniging  /  lid worden  /  wijkblad nieuws wijkagenda