Wijkkrant De Laar in Facebook

van Dick Broere

Nieuws over de wijk en vanuit de wijk meldt zich via vele bronnen. Een zo’n bron die heel interessant is om regelmatig te bekijken is de Wijkkrant DE LAAR in Facebook. Je kan er lid van worden en leden toevoegen en iedereen mag stukjes tekst, foto’s en video’s delen die met De Laar te maken heeft. Het is een krant voor iedereen die betrokken is bij deze wijk. Zie deze Link.

You may also like

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie

over De Laar  /  over de wijkvereniging  /  lid worden  /  wijkblad nieuws wijkagenda