Heel jaar bussen voor 15 euro in Arnhem (Gelrepas)

van Dick Broere

Bent u in het bezit van een Gelrepas en hebt u altijd al veel meer met de bus willen reizen dan u nu doet, van bijvoorbeeld De Laar naar de binnenstad, heen en terug toch al gauw zowat 5 euro, dan kunt u nu voor 15 euro een Busvoordeelabonnement aanschaffen dat een jaar geldig is en dat wordt bijgeschreven op uw OV-chipkaart. Zie voor meer info deze LINK.
Foto: Rinus Baak

You may also like

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie

over De Laar  /  over de wijkvereniging  /  lid worden  /  wijkblad nieuws wijkagenda