Nationale Diabetes Challenge

Wandelen in De Laar

van Dick Broere

Elke week samen wandelen in de buurt is gezellig en goed voor je gezondheid. Voor sommige mensen is de drempel echter hoog om hiermee te beginnen. Terwijl bewegen juist goed is voor iedereen! Met deze challenge leer je in 20 weken een doel te bereiken dat je zelf bepaalt. Het is daarom niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen.  

Heb je diabetes? Dan helpt wandelen je diabetes beter onder controle te houden en kan het medicijngebruik verminderen. In Arnhem zijn we vanaf half mei gestart met wandelgroepen in 7 wijken: Geitenkamp, De Laar, Presikhaaf, Arnhemse Broek, Klarendal, Elderveld, Vredenburg en Malburgen. Het is gratis! Starten kan altijd!

Op Nationale Diabetes Challenge (sportinarnhem.nl) vind je alle informatie over de diverse groepen en hoe je je aan kunt melden.
https://www.sportinarnhem.nl/senioren/wandelen-senioren/nationale-diabetes-challenge/ https://www.nationalediabeteschallenge.nl/

Wil je liever bellen? Neem dan contact op met Carolien Giesen via 026-791 2110.

You may also like

Laat een bericht achter

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie

over De Laar  /  over de wijkvereniging  /  lid worden  /  wijkblad nieuws wijkagenda