Voorlichting ‘Verlichten van mantelzorg met slimme hulpmiddelen’ 26 juni a.s.

van Dick Broere

Heeft u een mobiele telefoon? Videobelt u wel eens met familie of vrienden? Of regelt u wel eens online bankzaken? Dit zijn allemaal toepassingen die het leven makkelijker kunnen maken. Zo bestaan er ook slimme hulpmiddelen die verlichting kunnen bieden bij het zorgen voor uw naaste.     

Met een SOS-knop of valdetectie kunt u er met een gerust gevoel zelf even tussenuit. Een medicijndispenser ondersteunt uw naaste bij het innemen van medicatie. En via beeldzorg kunt u ook op afstand in contact blijven met uw naaste of met een zorgverlener. Voor nu of voor in de toekomst.

MVT Arnhem organiseert een (gratis) themabijeenkomst over de inzet van technische hulpmiddelen. Voor alle mantelzorgers/naasten die zo lang mogelijk zelfstandig en veilig willen blijven wonen of ontlast willen worden bij de thuissituatie op: 26 juni 14 – 16.00 uur op Slochterenweg 40, 6835 DX Arnhem

Vilans, landelijk kenniscentrum, en Attent zorg en behandeling, vertellen over het aanbod in Arnhem en hoe het werkt. Natuurlijk is er ruimte om verschillende slimme hulpmiddelen uit te proberen. Het maakt niet uit of u nieuw bent in de wereld van technologie of al vertrouwd bent met verschillende toepassingen. U bent van harte welkom voor een leerzame en inspirerende middag of u nu mantelzorger bent of mantelzorger wordt.

Aanmelden via deze link Themabijeenkomst: Verlichten van mantelzorg met slimme hulpmiddelen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leny van Rooijen, adviseur informele zorg via info@mvtarnhem of bel 026-3703540 Stichting Mantelzorg en Vrijwillige Thuiszorg 026 – 370 35 40 Slochterenweg 40 info@mvtarnhem.nl 6835 DX Arnhem

Zie ook de website van MVT: www.mvtarnhem.nl

You may also like

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie

over De Laar  /  over de wijkvereniging  /  lid worden  /  wijkblad nieuws wijkagenda