Voorzieningen vinden in De Laar en omgeving

van Dick Broere

Buiten de voorzieningen die op deze website Wijkdelaar.nl vermeld worden, waaronder de wijkvereniging, team leefomgeving, werkgroepen, buurthuis, jongerencentrum, zorgboerderij, sporthal, enzovoort, zijn er verspreid door de wijk nog meer voorzieningen te vinden. Als u zich daar een indruk van wil vormen, neus dan eens rond op het kaartje dat te vinden is in de rubriek Wijkinformatie onder de knop ‘Over De Laar’.

U kunt in dat kaartje naar binnen en naar buiten zoomen met de PLUS of MIN knop, of u houdt de CTRL-knop ingedrukt en scrolt dan naar binnen of naar buiten. Helemaal rechts kunt u aanklikken ‘Grotere kaart bekijken’. U kunt dan ook met enkel de scroll-knop in- en uitzoomen. Het zijvenster links is weg te klikken met de cursor op het zwarte driehoekje in het midden. Voor het kaartje klik aan deze link: https://wijkdelaar.nl/over-de-laar/

Artsen, ondernemers, winkeliers, aanbieders van voorzieningen, als u vermeld wil staan op dit kaartje, dan is dat mogelijk met aanmelden bij Google Maps, zie zijvenster, zie de knop geheel linksboven (drie horizontale streepjes), zie ‘Je bedrijf toevoegen’.

Op de kaart zijn nog verschillende aspecten uit te lichten: Satellietview, hoofdwegen, fietspaden, openbaar vervoer, enzovoort (zie de knop linksonder). De kaart geeft een globale indruk van de gegeven voorzieningen. Als u heel gericht iets zoekt, gebruik dan een goede zoekmachine, bijvoorbeeld Google, Bing of DuckDuckGo.

Enkele verassingen die je zo vindt in De Laar:
https://www.allerleileuks.nl/
https://bijonseten.nl/
https://marketgarden.com/
https://ilkas.nl/
https://interrescue.nl/
https://www.beukertjes.com/
En wie zich bij Oma Son bolletje rond heeft gegeten
https://rasasari.nl/
Die kan bij Maatje Minder proberen de kilo’s er weer af te krijgen:
https://www.maatjemindermetmarit.nl/

You may also like

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie

over De Laar  /  over de wijkvereniging  /  lid worden  /  wijkblad nieuws wijkagenda