Nieuwsbrief Stadslandbouw Mooieweg juni 2024

van Dick Broere

Beste vrijwilligers, donateurs en belangstellenden van Stadslandbouw Mooieweg, in deze nieuwsbrief lees je weer over ontwikkelingen op ons land en in onze organisatie. We nodigen je ook alvast van harte uit voor onze Zelfoogst Zaterdag op 15 juni en voor onze Open Dag op 31 augustus! We vieren dit jaar ook 10 jaar Stadslandbouw met een feestelijke open dag op 31 augustus en op 11 september hebben we weer het buurtrestaurant op het terrein van de Stadslandbouw. Zie verder in deze link. Zie ook het bericht over het nachtconcert.

You may also like

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie

over De Laar  /  over de wijkvereniging  /  lid worden  /  wijkblad nieuws wijkagenda