Nieuwe aannemers groenonderhoud De Laar

van Dick Broere

Sinds begin dit jaar zijn Van der Weerd Grafhorst en Vaarkamp de nieuwe onderhoudsaannemers in de wijk. Wij doen dit als combinatie. Door van elkaars expertise gebruik te maken versterken we de samenwerking en zijn we in staat het wijkonderhoud goed uit te voeren.

Het wijkonderhoud
Van der Weerd Grafhorst voert het machinewerk uit zoals het maaien van gazons en bermen. Vaarkamp zorgt voor het knippen van hagen en het verwijderen van onkruid op de verhardingen. Samen voeren we het schoffelwerk en snoeiwerk uit en verwijderen zwerfafval. Scalabor – een sociaal ontwikkelbedrijf – leegt voor de combinatie de afvalbakken.

Communicatie met de wijk
Bij vragen over groenactiviteiten in uw wijk kunt u terecht bij onze buurtconciërge Sjoerd. Hij is de contactpersoon voor buurtinitiatieven en op werkdagen bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur op het nummer 06 82 01 19 27 of buurtconcierge@vaarkamp.nl.

Meldingen openbare ruimte
Heeft u vragen over het onderhoud of wilt u iets melden? Meldt dit dan via www.fixi.nl of gebruik de Fixi app.

You may also like

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie

over De Laar  /  over de wijkvereniging  /  lid worden  /  wijkblad nieuws wijkagenda