Themabijeenkomst: ‘Waar kan ik terecht als familie of als naaste?’

van Dick Broere

Zorgen voor je naaste is voor de meeste mensen vanzelfsprekend. Mensen doen dit uit liefde voor elkaar. Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met mantelzorg. Je krijgt mantelzorg of je wordt mantelzorger. Mantelzorg is hulpverlenen aan een zorgvrager in je directe sociale omgeving. Denk hierbij aan je familie, je partner, ouder(s) of aan je kind die extra aandacht en zorg behoeft.

Mantelzorgen heeft impact op je eigen leven. Het kan zowel verrijkend als ook belastend zijn. Hoe ga je hiermee om? Waar kan je dan terecht? Wie heeft er aandacht voor jou? Bij wie kun je tips uitwisselen en ervaringen delen? Hoe zorg je voor vervanging tijdens jouw afwezigheid? Wat kan MVT Arnhem hierin betekenen?

MVT Arnhem organiseert een (gratis) themabijeenkomst voor naasten en familie die mantelzorger zijn of worden zodat zij weten welke mogelijkheden er zijn in Arnhem om zelf ook goed in balans te blijven.

Datum: maandag 19 augustus 2024, 14 – 15.30 uur
Locatie: De Lommerd, Spijkerstraat 185A, 6828DC Arnhem

Je bent van harte welkom voor een leerzame en inspirerende middag of je nu mantelzorger bent of mantelzorger wordt.

Aanmelding via: Themabijeenkomst ‘Waar kan ik terecht als familie of naaste?'(mvtarnhem.nl)
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leny van Rooijen,
adviseur informele zorg via info@mvtarnhem of bel 026-3703540

Stichting Mantelzorg en Vrijwillige Thuiszorg
026-3703540

You may also like

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie

over De Laar  /  over de wijkvereniging  /  lid worden  /  wijkblad nieuws wijkagenda