Werkzaamheden in De Laar vanaf 25 september

van Darja Bronsvoort

De houten brug van de Bruinissestraat/Zoutelandehof naar de Burgemeester Matsersingel is slecht en wordt vervangen.

Uitvoering staat in de planning vanaf 25-9 en zal een week duren. Aangezien het echt een buurtbrug is (en alleen voor voetgangers eigenlijk) en gebruikers bekend zijn in de buurt, worden er geen borden met een omleidingsroute geplaatst.

De vernieuwde brug wordt in het midden verlaagd, zodat hij veel minder steil zal worden en beter toegankelijk. De vorm en het materiaal zal verder hetzelfde blijven waarbij er wordt gewerkt met zoveel mogelijk hergebruik van materiaal. De  leuningen zijn van hergebruikt hout wat is vrijgekomen bij vervanging van een brug in Immerloopark en het dek van hergebruikte 2e hands houten damplanken.

Ook gaan we weer aan de slag om de Ohra tunnel waterdicht te krijgen. Hierbij zal de tunnel ca drie dagen worden afgesloten (begin na de spits op 25-9) en moeten fietsers via de verkeerslichten bij de oversteekplaats oversteken.

You may also like

Laat een bericht achter

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie