Vrijwilligerswerk in Ronald McDonald Boshuus

van Darja Bronsvoort

Benieuwd naar vrijwilligerswerk in Ronald McDonald Boshuus in Arnhem? Kom dan naar de informatieavond op woensdag 8 november! 

Overweeg je wel eens om vrijwilligerswerk te doen voor families met een zorgintensief kind? Kom dan een kijkje nemen tijdens de informatieavond op woensdag 8 november in het Boshuus, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds in Arnhem.

Woensdagavond 8 november

De vrijwilligers en het management nodigen je van harte uit om sfeer te komen proeven op 8 november tussen 19:00 – 21:00 uur. Er is koffie/thee met iets lekkers, ruimte om vragen te stellen en vrijwilligers leiden je graag rond terwijl ze hun verhalen delen over hun werk in dit bijzondere vakantiehuis.

Over het Boshuus

Het Ronald McDonald Boshuus in Arnhem is een aangepast vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds. Dit bijzondere vakantiehuis is er speciaal voor gezinnen met een zorgintensief kind of jongvolwassene tot en met 25 jaar. Tevens is het Boshuus een vertrouwde uitvalsbasis voor ouders waarvan het kind is opgenomen of revalideert bij Klimmendaal revalidatiespecialisten.

Onmisbare vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar in het Boshuus. Dagelijks zet een zeer betrokken team zich in om deze gezinnen zorgeloos van hun vakantie te laten genieten. Door de toename van het aantal vakantiegasten is de hulp van extra vrijwilligers hard nodig. Jouw hulp is daarom meer dan welkom. Want met jouw inzet kan elk gezin met een zorgintensief kind onbetaalbare vakantieherinneringen maken. 

Ben jij er ook bij?

De vrijwilligers en het management van het Boshuus ontvangen je graag op woensdag 8 november. Aanmelden kan via arnhem@ronaldmcdonaldhuis.nl

Meer informatie

Meer informatie over vrijwilligerswerk bij het Boshuus? Scan onderstaande QR-code.

You may also like

Laat een bericht achter

OVER DEZE WEBSITE

wijkdelaar.nl is er voor iedere inwoner van onze wijk. De website is eigendom van de Wijkvereniging de Laar en wordt medebeheerd door diverse instanties in de wijk. Zodat we jou zo goed mogelijk kunnen informeren over alles wat er in de wijk speelt. Heb je tips? Laat het ons weten! 

WIJKVERENIGING DE LAAR

p/a Randweg 2a
6845AC Arnhem

E-mail: info@wijkdelaar.nl

Bank: NL07 INGB 0002 7430 54
KvK nr: 40122547

@2023 – All Right Reserved.
Ontwikkeld en ontworpen door Puur-Communicatie